top of page
Search

Laser ανάπλαση επιθηλίου Juliet – Tώρα η εμμηνόπαυση δεν είναι πρόβλημα!

Η θεραπεία laser ανάπλασης Juliet διορθώνει τις βλάβες του επιθηλίου του κόλπου και του δέρματος της ευαίσθητης περιοχής, που προκύπτουν λόγω καταστροφής του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Τα αίτια στις νεότερες γυναίκες είναι ο τραυματισμός του κόλπου μετά από φυσιολογικό τοκετό, προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις στην περιοχή ή και κληρονομικές παθήσεις, ενώ στις γυναίκες στην κλιμακτήριο και την εμμηνόπαυση υπεύθυνη είναι η φυσιολογική πτώση των οιστρογόνων.

Η θεραπεία laser ανάπλασης Juliet λειτουργεί διαμέσου μιας δέσμης φωτός που προκαλεί διάχυση ενέργειας στην επιφάνεια του κόλπου ή του δέρματος, με τρόπο ελεγχόμενο και ασφαλή, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς.

Πώς γίνεται η θεραπεία Juliet; Η θεραπεία είναι απλή, γρήγορη και ανώδυνη. Η εφαρμογή της δέσμης laser γίνεται διαμέσου ειδικής αποστειρωμένης κεφαλής μιας χρήσης για την κολπική θεραπεία, ενώ για την ανάπλαση των δερματικών περιοχών χρησιμοποιείται ειδική εξωτερική κεφαλή πολλαπλών χρήσεων. H θεραπεία ανάπλασης διαρκεί μόνο 20 λεπτά, χωρίς την ανάγκη προετοιμασίας ή αναισθησίας. Μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως μετά τη θεραπεία στις δραστηριότητες σας με, μόνη σύσταση την αποφυγή της σεξουαλικής επαφής για 72 ώρες.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται η θεραπεία Juliet; Η laser θεραπεία ανάπλασης κόλπου Juliet είναι κατάλληλη για γυναίκες στην εμμηνόπαυση που υποφέρουν από ξηρότητα κόλπου που δυσχεραίνει τη σεξουαλική τους ζωή και προκαλεί υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις. Ενδείκνυται επίσης για γυναίκες με καρκίνο μαστού που λαμβάνουν ορμονοθεραπεία, η οποία δημιουργεί μεγάλη ατροφία του κόλπου και συνεπώς έντονα συμπτώματα ξηρότητας.

Είναι άμεσα τα αποτελέσματα της θεραπείας; Τα αποτελέσματα της laser θεραπεία ανάπλασης κόλπου Juliet είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας ημέρες μετά την πρώτη συνεδρία. Η ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτεί 2 ή 3 συνεδρίες, ανάλογα με την ασθενή και την ένταση των συμπτωμάτων .



24 views0 comments
bottom of page